Over ons

Persoonlijke aandacht

Wij geven ieder lid de aandacht die hij of zij nodig heeft. De cursist bepaald de snelheid van opleiden. Wij als vereniging, begeleiden de cursist hierin waar nodig. Dit door goedgeschoolde instructeurs die op vrijwillige basis binnen onze vereniging lessen geven.

We zijn met velen

Onze vereniging beschikt over een groot aantal instructeurs. Hierdoor is het voor ons makkelijk om opleidingen te starten en om onze leden goed verder te helpen.

Gratis opleiding

Gratis opleiding? Ja, je leest het goed. Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk. Bij ons betaal je contributie. Aan de vereniging en aan de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond). Hiervoor mag je gebruik maken van alle faciliteiten en materialen en ben je verzekerd voor calamiteiten rond de duiksport. Je hoeft dus niet meteen materiaal aan te schaffen. Behalve een cursusboek.

w

Het voordeel van een vereniging

Zoals bij veel verenigingen is ook bij ons het sociale aspect belangrijk. Heb je hulp nodig of vragen? Of wil je simpel weg een buddy om mee te duiken? Maak dit kenbaar op de clubavond. Er is altijd voldoende gelegenheid om alles bespreekbaar te maken en een passende oplossing te zoeken.

Onze vereniging


Duikteam Aqua Son is in 1990 opgericht en is een duikvereniging die aangesloten is bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en CMAS. Duikers worden bij ons opgeleid voor duikbrevetten die wereldwijd volledig worden erkend.

De vereniging bestaat uit een groot aantal verschillende mensen uit iedere laag van de bevolking in de leeftijd van 23 tot 64 jaar.

Bij ons kun je lid worden vanaf je 16e levensjaar. Omdat er medisch nog niet erg veel bekend is over het duiken op jonge leeftijd, vinden wij het niet verantwoord om eerder te beginnen.

Voor de theorie- en praktijklessen zijn wij gevestigd op onderstaand adres:

ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest
Jacob van Wassenaerstraat 70
5684 CS Best

Voor de praktijklessen zijn we elke woensdag vanaf 20.45 uur tot ongeveer 23.30 uur aanwezig. De zwembad lessen beginnen om 21.15 uur en eindigen om 22.15 uur. Indien er theorielessen gegeven worden, beginnen deze om ca. 19.30 uur. Dit is afhankelijk van het soort les.

Interesse gewekt?

Share This